Modelul H1N1 GS 0400

 

Dimensiuni:  54□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidală

Material: montură integral confecționată din Grilamid® TR 90

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0400 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani, ce îndrăgesc ochelarii ușori, confortabili și rezistenți,  ce denotă un aer optimist și integrează un design contemporan. Frontalul se inspiră din tipologia trapezoidală a clasicilor Wayfarer, factorul de atracție fiind componentele diferit colorate. Adresându-se unui public tânăr, modelul recurge la 12 soluții cromatice ce caută să surprindă cât mai multe ipostaze ale unor ochelari ce pot fi purtați  în orice condiții meteo și în orice moment al zilei. În combinațiile propuse, culorile sunt în contrast sau ton sur ton, cele mai exuberante modele GS 0400 fiind versiunile cu brațe roșiatice, tipice caracterului independent, intrigant și neconvențional al brandului H1N1.

Sistemul optic bazat pe utilizarea filtrelor polarizante reduce semnificativ disconfortul provenit din reflexiile luminii solare, ameliorând contrastele cromatice și netezind contururile obiectelor, efecte ce îmbunătășesc percepția vizuală. Pentru a oferi o experiență cât mai memorabilă, aproape jumătate din modelele GS0400 (col 07 ÷ col 11) au filtre optice prevăzute cu efect oglindă ce readuc în actualitate aerul ochelarilor de soare ai anilor `80.

Caracterul multifuncțional al monturii H1N1 GS 0400 se sprijină pe utilizarea unei platforme structurale confecționată din Grilamid® TR 90, o poliamidă transparentă (nylon), ce aparţine unei familii distincte de materiale termoplastice amorfe ce combină proprietăţile excelente ale poliamidei semi-cristaline 12 cu beneficiile unui material amorf.

Având în componenţă răşini de înaltă performanță, Grilamid® TR 90 dispune de caracteristici unice, combinând transparenţa și rezistenţa la fisurare, cu stabilitatea în fața diverselor solicitări chimice sau mecanice. Deoarece TR 90 nu conţine aditivi plastificatori şi rezistă bine la transpiraţie, el este ingredientul ideal al ochelarilor pentru sportivi sau ochelarilor de protecţie, îmbunătăţind performanţele acestora.

Grilamid® TR 90 este patentat de societatea elveţiană EMS-GRIVORY, lider mondial în sectorul materialelor plastice pe bază de poliamidă. Pentru mai multe detalii, consultați broșura Grilamid® TR 90.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.