Model H1N1 GS0327

 

Dimensiuni:  56□17 / lungimea brațelor = 125 mm

Formă: trapezoidală

Material: montură integral confecționată din propionat de celuloză

Lentile: polarizante

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 GS 0327 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, ce îndrăgesc accesoriile nepretențioase și robuste. Frontalul sculptural declină tipologia nemuritorului Wayfarer, ale cărui linii precise sunt ideale pentru a costuma cele mai variate fizionomii. Paleta cromatică cuprinde 7 nuanțe pornind de la cele clasice – negru, havana – alături de care pot fi alese monturi cu efect wow datorat fie nuanței crystal matt (model 07), fie texturii antiderapante cu efect gomat (modelele 04 și 05).

Sistemul optic bazat pe utilizarea filtrelor polarizante reduce semnificativ disconfortul vizual provenit din reflexiile luminii solare, ameliorând contrastele cromatice și netezind contururile obiectelor, efecte ce amplifică experiența vizuală. În cazul modelelor 06 și 07, calitatea optică este dublată de efectul estetic al lentilelor cu efect blue mirror, transformând purtătorul într-un veritabil personaj pe scena vieții cotidiene. Dealtfel acesta este motivul pentru care modelul H1N1 GS 0327_C07 apare în recenta campanie de imagine H1N1, shootingul imortalizând scene preluate din Belgrad.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare H1N1 Eyewear sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul 4 Planets-Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare H1N1 este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.