Chantal THOMASS Model CT14057

 

Designul ochelarilor Chantal Thomass recurge la forme elansate şi optimiste, ce readuc în primplan ambianţa din perioada “La Belle Epoque” ori pe cea a cabarerului parizian din anii ’50, punând în valoare personalitatea exuberantă, aerul umoristic şi spriritul libertin al creatoarei. Predomină forma cateye, impusă de faimoasa Marilyn Monroe, sex-simbolul anilor `50. Mai mult de două treimi din monturi sunt confecţionate din acetat de celuloză, un material ideal pentru a sublinia expresivitatea, caracterul nonconformist şi identitatea brandului.

Chantal Thomass Lunettes este extensia de categorie a brandului Chantal Thomass, conceptul de proiectare al colecției de ochelari ținând seama de valorile binecunoscute ale universului Chantal Thomass, rezumate în sloganul “I only design for women’s pleasure”.

——————–

Grosfilley Lunettes France deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția ochelarilor Chantal Thomass, semnând acordul de licență cu stilista Chantal Thomass în primăvara anului 2013.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind universul brandului Chantal Thomass si colecția omonimă de ochelari.