Model Chantal Thomass CT14128

 

Dimensiuni: 48□20/ lungimea brațelor = 135 mm

Formă: round

Material: montura confecționată din acetat de celuloză și monel

Culori: negru, argintiu, roz

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura Chantal Thomass CT14128 are un aer deopotrivă mitologic și modern, silueta round fiind mereu un teritoriu provocator pentru designeri. Forma anourilor decupate circular apare în toate colecțiile, fie de vedere, fie de soare, distingându-se nu doar prin simplitate formală și eficiență optică, ci și prin inegalabila versatilitate. Round reprezintă o alegere logică în situații cotidiene, expresivitatea liniilor esențiale depășind granițele temporale sau geografice.

Modelul CT14128 are însă o conotație aparte, el aparținând unei colecții de ochelari dedicată femeilor chic, în care atmosfera pariziană include note de glamour și senzualitate. În viziunea Chantal Thomass -„I only design for women’s pleasure”- ochelarii round de culoare neagră devin un accesoriu fatal în compania unor personaje eliberate de inhibiții, ce fac cu ochiul impertinenței. În acest scenariu, ochelarii se fetișizează, devenind obiect al dorinței.

Pentru a reflecta balansul dintre valoarea rațiunii și hedonismul trecător, dintre virtute și capriciu, montura e confecţionată dintr-un mix de materiale – frontal din monel, aliaj metalic ce exprimă pragmatismul tehnologic, și brațe din acetat de celuloză, un material cald, ideal pentru a sublinia expresivitatea, caracterul nonconformist şi identitatea brandului. Elementul wow sunt sprâncenele din acetat ce pun în evidență atât culoarea ochilor, cât și mișcările globilor oculari, participând la comunicarea nonverbală. Paleta cromatica recurge la trei versiuni – negru, argintiu și roz.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Grosfilley Lunettes France deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția ochelarilor Chantal Thomass, semnând acordul de licență cu stilista Chantal Thomass în primăvara anului 2013.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind universul brandului Chantal Thomass si colecția omonimă de ochelari.