Model Henry Jullien Asphalt 05

 

Dimensiuni: 54□17 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: declinație a stilului pilot

Material: oțel chirurgical, fibră de sticlă/ fibră de carbon, cauciuc

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură  100% biocompatibilă – hipoalergenică - concepută și realizată artizanal pe baza standardelor de calitate ale atelierului Henry Jullien. Fiabilitate crescută pe baza utilizării unui sistem articulat inovativ (balama fără șurub) patentat de Henry Jullien, ce este completat de brațe super-flexibile confecționate din material compozit (fibră de sticlă sau fibră de carbon).

Asumându-și rolul unui mesager al designului iconic, modelul Asphalt 05 denotă un echilibru între formele clasice și materiale de ultimă generație –puntea nazală dublă preia rezolvarea frontalului clasicilor ochelari în stil aviator, iar materialul monturii este un mix ce reliefează spiritul urban al colecției. Aspectul atemporal e pus în valoare prin cele trei versiuni cromatice în care frontalul capătă culoarea negru sau palladium.

Linia de monturi Asphalt integrează un material compozit – fibra de carbon sau fibra de sticlă, ce este recunoscut deopotrivă pentru robustețe, senzația de lejeritate și confortul mult îmbunătățit oferit utilizatorului. Principala inovație constă în utilizarea balamalelor fără şuruburi integrate în structura brațelor, subansamble ce devin acum “foarte simple şi uşor de îndepărtat.”

Disponibil în şase declinații formale, Asphalt a fost prezentat în premieră la Silmo 2011 (Paris, 29 septembrie – 2 octombrie), cea mai importantă expoziţie de toamnă din industria ochelarilor.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru mai multe detalii asupra colecțiilor Henry Jullien.