Ad Lib model 3323

 

Dimensiuni: 58□19 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: rectangular/ frontal cu anouri închise

Material: frontal din titan și brațe din beta titan

Culori: maro și gri

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Înzestrat cu un frontal generos, anouri închise și detalii inovative, modelul AdLib AB 3323 poate fi asimilat unui autoturism din clasa SUV*. El condensează perfect viziunea AdLib ● “Culori în mișcare”.

Designerul francez Nicolas Berne a reușit să combine elemente din vocabularul auto, realizând o ramă bărbătească - de inspirație browline – ce se remarcă prin materialele sale unice – titan și beta titan. Cu o asemenea caroserie, modelul AB3323 este proiectat să asigure un confort îndelungat în purtare, mixând trei elemente cheie: ușurința, suplețea și robustețea.

Dacă orice ramă de ochelari pentru vedere are o latură utilitară implicită, caracterul sportiv e rodul detaliilor ce rezolvă forma și articulația brațelor. Cu ajutorul jocului de culori, ce compun paleta cromatică asociată celor 2 declinări, rama AB 3323 poate fi asortată cu ținute casual sau sportive.

Precum veritabilele SUV-uri – capabile să acceseze și terenuri accidentate – modelul este extrem de versatil, proporțiile sale fiind capabile să asigure insertul unor lentile mono sau multifocale.

Cu modelul AdLib AB3323, ochii se vor bucura continuu de o vedere clară, sigură și stabilă. Mai mult, cu talent de improvizator, purtătorul va putea să-și asorteze rama cu autoturismul.

 

* Despre SUV

“Sport Utility Vehicle” identifică segmentul de autovehicule sportiv-utilitare. Inițial, SUV-ul a fost utilizat în industria de apărare. Astăzi, SUV-urile au căpătat un caracter mult mai urban, mai apropiat de mașinile de stradă prin masă, comportament rutier și consum, fiind clasificate drept SUV-uri crossover.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Începând cu luna martie 2017, colecţiile de ochelari Ad Lib sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsând , puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Ad Lib Charmant_2023.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Ad Lib Charmant (2022).