Model Blackfin BF887 Port Elizabeth

 

Dimensiuni: 50□21 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: frontal cu anouri închise decupate în formă de fluture

Material: frontal din beta- titan cu insertul unui anou din acetat de celuloză de înaltă densitate/ brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 11 g (montura fără lentile)

Culori: negru cu anou negru (1082), negru cu anou havana (1088), auriu cu anou albastru floral (1093), roz cu anou crystal (1094), maro cu anou gradient burgundy (1095)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Montura Blackfin BF887 Port Elizabeth este 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor. Frontalul reinterpretează iconica formă de fluture specifică anilor `50, fiind  produs prin frezare dintr-o singură bucată de beta-titan; brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial.

Manufacturate integral în Italia, monturile Blackfin BF887 utilizează acetat de celuloză de înaltă calitate, secțiunea delicată a inelelor inserate în anourile structurii din beta-titan conferindu-le o expresie coerentă cu întreaga familie Blackfin Aura. Punctul forte îl constituie contaminarea de materiale și culori, contrastele dintre texturi și reflexiile specifice captând privirea și oferind personalitate purtătorului.

Toate cele cinci versiuni Blackfin BF887 apelează la culorile propuse pentru toamna 2019 – adâncul albastru, romanticul oz, eternul gri ori delicatul crem, efectele vizuale sunt remarcabile. Vârful de gamă în constituie modelul BF887 Port Elizabeth  Col. 1095: anourile din titan sunt vernisate în tonuri sobre de maro Rocky Road, fiind combinate cu inele purpurii realizate din acetat de celuloză de înaltă densitate. Vibrația cromatică, acuratețea liniilor, armonia proporțiilor și calitatea finisajelor sunt motive pentru care rama BF887 Port Elizabeth a fost aleasă să susțină campania de imagine Blackfin Aura_2019.

Toate ramele de ochelari Blackfin Aura sunt foarte rezistente și extrem de ușoare. Pentru a asigura confort pe timp îndelungat, structura din titan este echipată cu noile pernițe nazale înclinabile patentate de Blackfin – confecționate din PVC medical, iar brațele încorporează sistemul “3 în 1″. Patentat sub denumirea SWORDFISH, sistemul reprezintă o modalitate rapidă și comodă de ajustare a brațelor în funcție de fizionomia purtătorului.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în  segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online. Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.