Minamoto model Kambei MN31000

 

Dimensiuni: 49□20 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: oval/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din beta titan, pernițe nazale din titan pur

Culori: GP Gold Plated, WP White Plated, AY Antic Gray și AW Antic Brown

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Kambei este primul din cele 4 modele unisex ce compun prima generație de rame MINAMOTO (2022). Forma sa ușor ovalizată pe direcție orizontală îl face potrivit fizionomiilor prelungi, dezvoltate pe verticală.

Funcțional, Kambei bifează cu brio toate cele trei roluri ale ochelarilor de vedere – confort vizual, ergonomic și socio-psihologic. Anourile pantos asigură versatilitatea ramei, Kambei având calitatea de a fi utilizat în toate corecțiile optice. Ușurința și elasticitatea beta-titanului, caracterul non alergic și finețea profilului metalic, silueta predefinită a brațelor (ușor curbate), unghiul pantoscopic și pernițele nazale contribuie atât la rapida adaptare anatomică, cât și la plăcerea utilizării îndelungate.

Aspectul minimal, culorile uni (auriu, maro antic, gri antic și argintiu sablat), acuratețea execuției și caracterul neostentativ califică rama în segmentul accesoriilor atemporale, agreate de publicul matur, dispus să investească îndeosebi în obiecte personale ce asigură confort, au o istorie proprie – validată de trecerea timpului – și transmit autenticitate.

Precum întreaga colecție, rama este un exemplu al simbiozei dintre design, materiale și tehnologii, pe de o parte, și patrimoniul cultural nipon, pe de altă parte. Oricare dintre aceste componente – materiale sau imateriale – fac trimitere la valori perene, la tradiții și statornicie.

Rama Kambei …

1)      Aparține colecției MINAMOTO, evocând numele unei importante familii nobiliare japoneze ce a marcat începutul dinastiei samurailor după numirea ca shogun a lui Minamoto Yorimoto, în anul 1192.

2)      Poartă numele unui personaj din celebrul film istoric “Cei șapte samurai” (1954), regizat de marele regizor nipon Akira Kurosawa.

3)      Este produsă de Charmant Group, cel mai bun fabricant mondial de ochelari confecționați din aliaje de titan.

4)      Este confecționată integral din beta-titan, în vreme ce pernițele nazale sunt din titan pur de origine niponă, ambele aliaje având o inegalabilă longevitate în contactul cu factorii de mediu.

5)      Se distinge prin silueta minimalistă, designul fiind tributar principiilor filozofiei Zen.

6)      Poartă amprenta tehnicilor meșteșugărești, având încorporat elementul identitar kanji-ul MINAMOTO – pe capetele terminalelor.

7)      Este însoțită de portochelarii din hârtie organică washi realizați în atelierul din Imadate – situat în vecinătatea orașului Sabae, textura unică fiind creată manual cu cerneală japoneză, folosind o pensulă de caligrafie.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna octombrie 2021, colecţia de ochelari Minamoto este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsând , puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Minamoto.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Minamoto (2022).