Ad Lib Model 3297

 

Dimensiuni: 51□20 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: octogonal/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din beta titan

Culori: GN Green, GP Gold Plated, PK Pink și RG Red-Gold

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

La întâlnirea cu ochelarii, primii antrenați sunt analizatorii vizuali. Culoarea și forma ies primele în evidență. Cu cât colecția este mai bine structurată în jurul unui concept creativ, cu atât impactul vizual este mai rapid. Așa stau lucrurile cu Ad Lib. “Culorile în mișcare” sunt extrem de bine așezate pe structura din titan, designerul francez fiind sprijinit de experiența de peste 40 de ani a grupului Charmant în domeniul ochelarilor.

La contactul cu rama feminină Ad Lib AB3297 simțul vizual se completează cu cel tactil, atât anourile, cât și brațele având un relief special.

Decupătura geometrică a anoului urmează conturul unui octogon. Dominanta cromatică este verdele închis, singurul accent fiind un traseu bleu deschis ce acoperă exclusiv exteriorul anourilor.

Privită exclusiv ca obiect de design, rama  combină două din tendințele evidențiate de by SILMO 2023: “Tech at a glance” și “Fun Vision”. Neîndoielnic, “Tech at a glance” grupează perfect atributele ochelarilor Charmant: aliaje metalice inovative și noi tehnologii de asamblare, structuri inedite, tratamente ale suprafețelor și balamale neconvenționale. În privința “Fun Vision”, rama Ad Lib AB3297_GN mixează trei culori pe o structură din beta-titanium.

Zona sprâncenelor este evidențiată prin aplicarea a 2 “chei de boltă” din titan profilat, efectul 3D fiind susținut prin cea de-a treia culoare de contrast – orange. Aceleași 3 culori se regăsesc pe ambele brațe, imediat lângă articulație, însă dispunerea lor este ritmică și se inspiră din signalistica traficului auto.

Producătorul japonez recomandă ramele Ad Lib AB3297 drept accesorii ideale pentru călătorii sau divertisment, precum și pentru persoanele cu meserii creative. Cele 4 declinări cromatice – GN Green, GP Gold Plated, PK Pink și RG Red-Gold, asigură versatilitatea modelului. Posibilitatea purtării unui model ce poate fi asortat în funcție de diverse ținute constituie un real avantaj pentru fanii Ad Lib.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna martie 2017, colecţiile de ochelari Ad Lib sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsând , puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Ad Lib Charmant_2023.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Ad Lib Charmant (2022).