Model Clark K1008

 

Dimensiuni:  54□18 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: rectangulară

Material: front integral confecționat din acetat de celuloză și brațe din ULTEM

Culori: negru, albastru, havana, gri

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul Clark K1008 se adresează bărbaților cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, interesați de confort și fiabilitate, ce caută accesorii cu un raport echitabil calitate-preț. Liniile ample ale frontalului sunt ideale pentru a asigura toate tipurile de corecții optice, de la cele monofocale până la cele multifocale. Pentru a asigura deopotrivă ușurință și fermitate în purtare, Clark K1008 este echipat cu brațe din ULTEM, material ce se distinge prin greutate redusă, înaltă flexibilitate și rigiditate.

Montura este un exemplu pentru infinetele opțiuni compoziționale derivate din utilizarea acetatului de celuloză. Clark K1008 permite reliefarea unor efecte cromatice și tridimensionale uimitoare, remarcabile prin vibrație și translucență. În plus, versiunile pastelate includ tehnologii inovative de lipire a acetatului de celuloză ce evidențiază un efect optic bazat pe un sistem stratificat de texturi orizontale.

Paleta cromatică cuprinde 5 nuanțe pornind de la cele clasice – negru, demibrown – alături de care pot fi alese monturi texturate în nuanțe maro pastel (C02) și albastru pastel (C04).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

ULTEM® este rășină termoplastică amorfă de înaltă performanță ce aparține familiei polieterimidelor (PEI), proprietățile sale răspunzând atât cerinţelor stricte de siguranţă, cât şi normelor ecologice. Caracteristica esențială a rășinilor ULTEM® constă în echilibrul unic dintre proprietățile mecano-chimice și procesabilitate, materialul îndeplinind simultan trei cerințe-cheie: greutate redusă, înaltă flexibilitate și rigiditate. Pentru mai multe detalii, consultați pagina web ULTEM®.

ULTEM® este ingredientul perfect pentru confecționarea monturilor cu adresabilitate specifică diverselor activități ce necesită usurință, flexibilitate, rezistență la impact, stabilitate crescută la agenți fizico-chimici. Cele mai importante proprietăți ale ULTEM-ului sunt descrise mai jos:

- Ușurință (50% mai ușor față de metal) à confort în purtar

- Rezistență la impact și rigiditate à durată mare de viață

- Elasticitate crescută à Flexibilitate

- Stabilitate dimensională à anoul păstrează lentilele, asigurând integritatea dispozitivului de corecție și siguranța purtătorului

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 1998, colecţiile de ochelari Clark fabricate de Trevi Coliseum sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Clark.