Model Henry Jullien Asphalt 01

 

Dimensiuni:  52□15 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă:  trapezoidală

Material:  acetat de celuloză, oțel chirurgical, fibră de sticlă/ fibră de carbon, cauciuc

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură  100% biocompatibilă – hipoalergenică - concepută și realizată artizanal pe baza standardelor de calitate ale atelierului Henry Jullien. Fiabilitate crescută pe baza utilizării unui sistem articulat inovativ (balama fără șurub) patentat de Henry Jullien, ce este completat de brațe super-flexibile confecționate din material compozit (fibră de sticlă sau fibră de carbon).

Montura Asphalt 01 aparține liniei “Les Urbaines”, adresându-se segmentului masculin, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, un public tânăr ale cărui gusturi sunt influențate de utilizarea celor mai recente materiale și tehnologii. Frontalul se inspiră din tipologia trapezoidală a clasicilor Wayfarer, deveniți un reper în istoria mondială a designului de produs. Factorul de atracție constă în efectele cromatice datorate combinației de patru materiale – frontal din acetat de celuloză, semibalama fără șurub din oțel chirurgical, brațe din fibră de sticlă/ crbon și terminale din cauciuc. Aspectul atemporal al monturii Asphalt 01 se evidențiază în trei versiuni cromatice – toate având frontalul de culoare neagră drept numitor comun.

Linia de monturi Asphalt integrează un material compozit – fibra de carbon sau fibra de sticlă, ce este recunoscut deopotrivă pentru robustețe, senzația de lejeritate și confortul mult îmbunătățit oferit utilizatorului. Principala inovație constă în utilizarea balamalelor fără şuruburi integrate în structura brațelor, subansamble ce devin acum “foarte simple şi uşor de îndepărtat.”

Disponibil în şase declinații formale, Asphalt a fost prezentat în premieră la Silmo 2011 (Paris, 29 septembrie – 2 octombrie), cea mai importantă expoziţie de toamnă din industria ochelarilor.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru mai multe detalii asupra colecțiilor Henry Jullien.