Blackfin BF792 Searose

 

Dimensiuni: 50□19 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: cat-eye

Material:  frontal din beta-titan și acetat de celuloză/ brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 13,2 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura Blackfin BF792 Searose aparține liniei Lamina Plus, o colecție lansată în februarie 2017. Blackfin propune un nou mod de abordare a monturii adresat purtătorilor atrași de contrastele dintre texturi: frontal confecționat dintr-un mix de materiale: beta-titan și acetat de celuloză. Manufacturate integral în Italia, modelele din colecția Lamina Plus utilizează acetat de înaltă calitate, secțiunea delicată a inelelor inserate în anourile structurii din beta-titan conferindu-le o expresie coerentă cu întreaga familie Blackfin.

BF792 Searose este o montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor. Frontalul este produs prin frezare din beta-titan în care sunt fixate anourile din acetat de celuloză prelucrate manual. Montajul lentilelor e asigurat de Shark-Lock®, un sistem inovativ patentat de Pramaor și premiat cu SILMO d`Or 2015, ce permite închiderea fără șurub, printr-un detaliu inspirat de forma dinților de rechin. Opticianul poate bloca cu ușurință anoul tip click-clack, pentru deschidere fiind necesară doar o șurubelniță. Brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial, fiind prevăzute cu SWORDFISH® , un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu”ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

Cele cinci opțiuni cromatice a ramelor de ochelari Blackfin BF792 Searose (negru, havana, fuchsia, albastru și beige) se disting prin aerul feminin, expresivitate formală, perfecțiunea detaliilor și diversitate cromatică, confirmând energia și vitalitatea specifice Blackfin.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în  segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.