Minamoto model Chidori MN31019

 

Dimensiuni: 54□20 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: Round oversize/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din beta titan, pernițe nazale din titan pur

Culori: GP Gold Plated, WP White Plated și RG Red Gold

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Semantic

Rama feminină evocă numele fiicei guvernatorului Mutsuta, personaj ce apare în filmul , o dramă istorică lansată în 1962 și regizată de celebrul Akira Kurosawa. Prin acest procedeu – respectiv asocierea dintre denumirea ramelor MINAMOTO și numele personajelor din filmografia lui Kurosawa – este readusă în actualitate opera marelui regizor nipon, poziționând MINAMOTO precum o colecție 100% japoneză.

Dealtfel, toate componentele colecției MINAMOTO au rădăcini nipone fie că ne referim la designul inspirat de conceptele filozofiei Zen, fie că preiau motive prezente în ochelarii colecției private a domnului Kaoru Horikawa, fondatorul Charmant Group. În plus, ramele MINAMOTO încorporează tehnologii și materiale unice, recurg la procese artizanale de fabricație și acordă o atenție maximă oricărui detaliu.

Tehnic

Integral confecționat din beta-titan, modelul pantos Chidori se remarcă prin anourile round texturate în contrast cu puntea nazală și brațele. La toate cele trei declinări coromatice, suprafețele anourilor sunt vernisate cu ajutorul tehnicii urushi, un procedeu japonez de lăcuire ce are o tradiție de peste 10.000 de ani. Din ansamblu nu lipsesc elementele consacrate ale vocabularului MINAMOTO – pernițele nazale din titan pur, gravurile fine dispuse ritmat ori kanji-ul Minamoto așezat pe capetele ambelor brațe.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna octombrie 2021, colecţia de ochelari Minamoto este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsând , puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Minamoto.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Minamoto (2022).