LineArt Charmant XL2102

 

Dimensiuni: 54□15 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: ovoid / frontal cu anouri închise

Material: frontal din nylon și brațe din Excellence Titan

Culori: frontal în cinci versiuni (negru, rose, purpuriu, verde deschis și gri deschis) cu brațe ton sur ton

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

 

Modelul LineArt Charmant XL 2102 aparține recentei serii Sonata. Adresându-se purtătoarelor ce iubesc un stil de viață sofisticat, apropiat de obiecte ori experiențe luxoase, monturile Sonata sunt accesorii neostentative, cu trăsături delicate și design contemporan.

Lansată în iunie 2017, Sonata reconfirmă punctele forte LineArt Charmant: confort instant, design autentic, ușurință și biocompatibilitate. Materialul ce asigură acest set de beneficii este Excellence Titan, un aliaj ce conține titan, zirconiu, aluminiu și niobiu, patentat atât în SUA (2011), cât și în Japonia (2012). Pe lângă faptul că sunt inspirate de armoniile muzicii clasice, modelele colecției LineArt Charmant au în comun un comportament unic al brațelor ● permit rotația pe ambele axe evidențiind flexibilitatea, durabilitatea și robustețea aliajului Excellence Titan.

Montura LineArt Charmant XL 2102 este o dovadă de stil și o confirmare a viziunii potrivit căreia “Purtătorii merită tot ce-i mai bun”. Practic, minuțiozitatea detaliilor, înalta calitate a materialelor și a tehnologiilor aplicate desăvârșesc armonia și asigură duetul perfect cu utilizatorul.

Contrastul dintre frontalul din nylon și brațele din Excellence Titan contribuie la rafinamentul și expresivitatea compoziției. Identitatea vizuală Sonata este perfect exprimată de rezolvarea stilistică a brațelor – silueta tridimensională se remarcă prin jocul celor două segmente curbate în care sunt incluse două tije filiforme armonios asamblate. Piesele de legătură hexagonale dispuse la nodurile rețelei adaugă o notă de lux, accentele de culoare punctând pasiunea pentru detalii alese în acord cu natura premium a colecției LineArt Charmant. Citește mai departe ….

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant sunt distribuite în România de SoverOptica.

Apăsați aici pentru a descoperi universul colecției LineArt Charmant și aici pentru clipul video LineArt Charmant (2019).