Model Tehia T55009

 

Dimensiuni: 57□18 / lungime braț =145 mm

Formă: rectangular cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză Mazzucchelli 1849

Culori: cristal cu puncte roșii, cristal cu puncte bleu, cristal alb

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Pentru a realiza o montură memorabilă prin expresia plastică, deopotrivă robustă, biocompatibilă, estetică și confortabilă, biroul de creație Grosfilley Lunnetes a utilizat acetatul de celuloză fabricat de italienii de la Mazzucchelli 1849. Calitatea specială a texturii și densitatea redusă a acetatului sunt puncte forte ce contribuie la aspectul fin și catifelat al suprafețelor, pe de o parte, la durabilitatea și funcționalitatea structurii, pe de altă parte. Grosimea brațelor permite insertul unor balamale invizibile, ale căror mișcări lasă purtătorului senzația unui mecanism perfect construit.

Montura Tehia T55009 reprezintă opțiunea ideală pentru purtătorii ce urmăresc să-și exprime latura creativă printr-un accesoriu personal unic atât prin design, cât și prin soluțiile tehnice încorporate. Sunt motivele ce l-au convins pe actorul și cântărețul Berti Berbera să aleagă rama de ochelari Tehia T55009-01 pentru a-l însoți în spectacole ori pentru a improviza în concertele de blues.

 

Monturile colecției Tehia se disting prin câteva puncte forte:

- aparțin categoriei eyewear designer ● unice prin textură, expresivitate și acuratețea detaliilor

- manufacturate artizanal cu materiale exclusive ● acetat de celuloză personalizat ce provine de la Mazzucchelli 1849, furnizorul tradițional la nivel global

- pe lângă designul exclusiv, monturile Tehia asigură confort, biocompatibilitate, anduranță și flexibilitate ● articulații invizibile livrate de Vissotica Comotec numărul 1 mondial în domeniul balamalelor flexibile pentru ochelari

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Începând cu luna octombrie 2015, colecţiile de ochelari Tehia proiectate și fabricate de Grosfilley Lunettes sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind universul brandului Tehia si colecția omonimă de ochelari.