Model H1N1 HF 2009

 

Dimensiuni: 54□14 / lungimea brațelor = 138 mm

Formă: cat-eye

Material: montură integral confecționată din Grilamid® TR 90

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 HF 2009 se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, ce îndrăgesc ochelarii ușori, confortabili și rezistenți, ce denotă un aer optimist și integrează un design vintage inspirat din linia anilor `50. Modelul recurge la 3 soluții cromatice  uni – negru, albastru și mov – ce caută să acopere ipostaze cât mai ușor de asortat în combinațiile casual.

Modelul H1N1 GS 2009_C02 apare în recenta campanie de imagine H1N1, shootingul imortalizând scene preluate din Belgrad, într-un decor dominat de arta graffiti-ului stradal.

Fiabilitatea și confortul monturii H1N1 GHF 2009 are la bază platforma structurală confecționată din Grilamid® TR 90, o poliamidă transparentă (nylon), ce aparţine unei familii distincte de materiale termoplastice amorfe ce combină proprietăţile excelente ale poliamidei semi-cristaline 12 cu beneficiile unui material amorf.

Având în componenţă răşini de înaltă performanță, Grilamid® TR 90 dispune de caracteristici unice, combinând transparenţa şi rezistenţa la fisurare, cu stabilitatea în fața diverselor solicitări chimice sau mecanice. Deoarece TR 90 nu conţine aditivi plastificatori şi rezistă bine la transpiraţie, el este ingredientul ideal al ochelarilor pentru sportivi sau ochelarilor de protecţie, îmbunătăţind performanţele acestora.

Grilamid® TR 90 este patentat de societatea elveţiană EMS-GRIVORY, lider mondial în sectorul materialelor plastice pe bază de poliamidă.

Pentru mai multe detalii, consultați broșura Grilamid® TR 90.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.