Model Lamarca Scultura 82

 

Dimensiuni:  54□15 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidal

Material: ochelari integral confecționați din acetat de celuloză / efectul Scultura se reflectă prin variațiile tridimensionale ale structurii de acetat

Culori: negru, roșu, albastru și maro

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura optică Lamarca_Scultura 82 este un exemplu de măiestrie în utilizarea arsenalului de procedee specifice acetatului de celuloză. Specialiștii italieni de la Tris Ottica au conceput matrițe pentru fiecare reper, frontalul și brațele aferente versiunii negru C01 fiind diferite de matrițele corespunzătoare versiunii roșu C02. Mai mult, fețele exterioare ale matrițelor au geometrii variabile, ceea ce determină piese finite cu aspect sculptural.

Modelul se distinge atât prin ergonomie, cât și prin constrastele și variațiile cromatice ori tridimensionale. Pe baza termoformării, mici componente de acetat sunt îmbinate după indicațiile designerului . Abordând zona superioară a frontalului, efectele vizuale unice – derivate din contrastele de linearitate și/sau de culori, sunt preluate și pe cele două brațe, oferind privitorului un exemplu proaspăt de inovație și autencitate.

Lamarca_  se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce îndrăgesc accesoriile de modă înzestrate cu puternică expresivitate plastică. Derivat din clasica tipologie trapezoidală, frontalul elansat este un partener ideal pentru purtătoarele ce-și doresc ochelari ce denotă atât optimism, cât și o atentă grijă pentru detalii.

Paleta cromatică cuprinde 4 versiuni, pornind de la clasicul joc negru-gri-alb sidefat C01, trecând prin familiile de roșu-roz-burgundy C02, alături de care sunt disponibile monturi în tonalități de albastru C03 și maro havana C04.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 2019, colecţia de ochelari Lamarca fabricată de Tris Ottica este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsațipentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Lamarca.

Vizionați clipul publicitar pentru a descoperi frumusețea unor monturi ce reflectă …Visione e Sentimento.