Model H1N1 HF 4025

 

Dimensiuni: 51□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă:  rectangulară în stil browline

Material: montură integral confecționată din monel

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

Garanție: 2 ani

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul H1N1 HF 4025 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, ce îndrăgesc ochelarii ușori, confortabili și rezistenți, ce denotă un aer sobru și integrează un design atemporal, inspirat din linia ochelarilor browline ai anilor `50. Aspectul iconic al acestei monturi a fost asociat inițial cu persoanele tocilare, cu vârstnicii sau cu politicienii de extremă dreapta, însă cinematograful l-a impus drept un echipament din anturajul bărbaților duri așa cum apare Michael Douglas în pelicula Falling Down (1993). Astăzi, modelul s-a revigorat datorită serialelor de televiziune (Mad Man) ori subculturii hipster, ce a găsit în stilul browline o alternativă mai interesantă în detrimentul alegerii clasicului Wayfarer, model ce exprimă prea evident masificarea din sectorul accesoriilor vederii.

Purtătorii au la dispoziție 3 soluții cromatice construite în jurul nuanțelor de gri mat, efectul tactil al brațelor incizate cu laser fiind unul din punctele forte al acestei monturi.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Compania 4 Planets (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear.