Model Clark K996

 

Dimensiuni:  49□19 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: panto

Material: montura integral confecționată din acetat de celuloză

Culori: negru, albastru, havana, gri

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul Clark K996 se adresează ambelor genuri de purtători, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, ce îndrăgesc accesoriile multifuncționale. Frontalul declină tipologia iconică panto. Liniile decise și ținuta robustă sunt ideale pentru a costuma cele mai variate fizionomii. Clark K996 propune monturi însoțite de un clip-on polarizant echipat cu lentile uniform colorate.

Începând cu 2013, colecția Clark este promotoarea unor soluții polivalente adresate purtării în condiții cât mai variate de iluminare – monturile prevăzute cu clip-on magnetic sunt destinate să răspundă nevoilor de confort  vizual de pe parcursul unei zile. Clark K996 este perfectă pentru ametropi atât pe durata activităților desfășurate la interior, cât și în timpul expunerii organismului la lumină solară.

Montura este un exemplu pentru infinetele opțiuni compoziționale derivate din utilizarea acetatului de celuloză. Clark K996 permite reliefarea unor efecte cromatice și tridimensionale uimitoare, remarcabile prin transparență, vibrație și profunzime. Paleta cromatică cuprinde 6 nuanțe pornind de la cele clasice – negru, havana – alături de care pot fi alese monturi degrade în  combinații albastru (C05) și gri (C06).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 1998, colecţiile de ochelari Clark fabricate de Trevi Coliseum sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Clark