Model Lamarca Fusioni 61

 

Dimensiuni:  54□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye

Material: ochelari integral confecționați din acetat de celuloză / efectul Fusioni se reflectă prin variațiile cromatice ale structurii de acetat

Culori: negru, oranj-havana, albastru-havana și maro-havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura optică Lamarca_Fusioni 61 este un alt exemplu de artă aplicată, combinând tehnici artizanale în prelucrarea personalizată a acetatului de celuloză. Experiența Tris Ottica se reflectă în alegerea celor mai inedite texturi/ culori și în modul particular de îmbinare. Fuziunea (lipirea) celor trei componente de acetat de celuloză necesită multă migală și timpi specifici de uscare și solidarizare. Designerul pornește de la o structură de bază (A), peste care sunt adăugate alte două elemente din acetat (B și C). Partea spectaculoasă și, implicit , laborioasă e dată de modul integrat de decupare al celor trei elemente și de constrastele cromatice ori de texturi.

Zona superioară a frontalului e destinată personalizării, efectele vizuale unice – derivate din contrastele de linearitate și/sau de culori, fiind preluate și de cele două brațe, oferind privitorului un exemplu autentic de produs Made in Italy.

Lamarca_se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce îndrăgesc accesoriile de modă înzestrate cu puternică expresivitate plastică. Derivat din clasica tipologie cat-eye, frontalul elansat este un partener ideal pentru purtătoarele ce-și doresc ochelari ce denotă atât optimism, cât și o atentă grijă pentru detalii.

Paleta cromatică cuprinde 4 versiuni, pornind de la clasicul joc negru-gri-alb sidefat C01, trecând prin familiile oranj-havana (C02), alături de care sunt disponibile monturi în tonalități de albastru-havana (C03) și maro-havana (C04). Un atribut specific seriei Fusioni, precum și al multor modele Lamarca, îl constituie dificila descriere cromatică a modelelor. Sub titulatura Fusioni 61_C01, în zona temporală a frontalului, negrul se combină cu vibrații albe și este întrerupt de porțiuni transparente după o rețetă proprie acestui model.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2019, colecţia de ochelari Lamarca fabricată de Tris Ottica este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsați pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Lamarca.

Vizionați clipul publicitar pentru a descoperi frumusețea unor monturi ce reflectă …Visione e Sentimento.