Blackfin BF695 Victoria

 

Dimensiuni: 54□16 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: trapezoidală

Material:  frontal din titan pur și brațe confecționate din beta-titan groase de 0,5 mm

Greutate: 13.4 g (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura Blackfin BF695 este 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor. Frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan; brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial. Montura e prevăzută cu SWORDFISH® , un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu”ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

Cele cinci opțiuni cromatice a ramelor de ochelari Blackfin BF695 Victoria se disting prin expresivitate formală, perfecțiunea detaliilor și exuberanța cromatică, confirmând energia și vitalitatea specifice Blackfin.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în  segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.