Model Lamarca Intagli 81

 

Dimensiuni:  55□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: oval elansat

Material: ochelari integral confecționați din acetat de celuloză / efectul Intagli se reflectă prin inciziile efectuate în masa de acetat

Culori: negru-alb, havana-verde, purpuriu-roșu,  albastru închis-bleu

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura optică Lamarca_Intagli 81 este un exemplu pentru infinetele opțiuni compoziționale derivate din utilizarea acetatului de celuloză de către specialiștii Trisottica. Modelul se distinge nu numai prin aerul vintage, ci și prin constrastele cromatice și efectele tridimensionale. Inspirate de tehnica plumage, un procedeu utilizat în Franța anilor `50, inciziile (crestările) realizate în zona superioară a frontalului sunt remarcabile pentru acuratețea execuției asigurate de mașini controlate numeric. Prin repetare, inciziile sugerează penajul păsărilor, efectele iridiscente dezvăluind straturile multicolorate ale plăcii de acetat din care se prelucrează montura.

Lamarca_se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce îndrăgesc accesoriile de modă înzestrate cu puternică expresivitate plastică. Derivat din clasica tipologie oval, frontalul elansat este un partener ideal pentru purtătoarele ce-și doresc ochelari ce denotă atât optimism, cât și o atentă grijă pentru detalii.

Paleta cromatică cuprinde 4 versiuni, pornind de la cele clasice (negru –alb și havana – verde) alături de care sunt disponibile monturi în tonalități calde (roșu-C03) și reci (albastru-C04).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 2019, colecţia de ochelari Lamarca fabricată de Trisottica este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsați pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Lamarca.

Vizionați clipul publicitar pentru a descoperi frumusețea unor monturi ce reflectă …Visione e Sentimento.