Model Blackfin BF888 Florida Bay

 

Dimensiuni: 49□21 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: frontal cu anouri închise decupate în formă cat-eye

Material: frontal din beta- titan cu insertul unui anou din acetat de celuloză de înaltă densitate/ brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 10 g (montura fără lentile)

Culori: negru cu anou negru (1082), negru cu anou havana (1088), auriu cu anou crystal (1096), albastru cu anou fuchsia (1097), albastru cu anou blue gradient (1119)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Montura Blackfin BF888 Florida Bay este 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor. Frontalul reinterpretează iconica formă de ochi de pisică specifică divelor americane ale anilor `50, fiind  produs prin frezare dintr-o singură bucată de beta-titan; brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial.

Manufacturate integral în Italia, monturile Blackfin BF888 utilizează acetat de celuloză de înaltă calitate, secțiunea delicată a inelelor inserate în anourile structurii din beta-titan conferindu-le o expresie coerentă cu întreaga familie Blackfin Aura. Punctul forte îl constituie contaminarea de materiale și culori, contrastele dintre texturi și reflexiile specifice captând privirea și oferind personalitate purtătorului.

Toate ramele de ochelari Blackfin Aura sunt foarte rezistente și extrem de ușoare. Pentru a asigura confort pe timp îndelungat, structura din titan este echipată cu noile pernițe nazale înclinabile patentate de Blackfin – confecționate din PVC medical, iar brațele încorporează sistemul “3 în 1″. Patentat sub denumirea SWORDFISH®, sistemul reprezintă o modalitate rapidă și comodă de ajustare a brațelor în funcție de fizionomia purtătorului. Apasă pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în  segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online. Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.