Model Lamarca Ceselli 79

 

Dimensiuni:  54□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye

Material: ochelari integral confecționați din acetat de celuloză / efectul Ceselli se reflectă prin variațiile volumetrice obținute prin dăltuirea structurii de acetat

Culori: negru, albastru-havana, cristal și burgundy-albastru

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura optică Lamarca_Ceselli 79 este un mesager al tehnicilor artizanale în prelucrarea personalizată a acetatului de celuloză ce conferă fabricantului Tris Ottica rolul de expert italian al acestui  material. Prin intermediul unei tehnici utilizate de maeștrii bijutieri – diamantatura, în limba italiană – acetatul de celuloză este scobit cu o daltă diamantată. Adăugând culoare micilor suprafețe perfect lucioase, designerul reușește să obțină monturi unice, ilustrând un parcurs operațional în care aportul artizanilor italieni este esențial.

Ca întotdeauna, personalizarea acoperă zona superioară a frontalului și porțiunile de brațe ce servesc la articulația monturii. Derivate din reflexiile luminii emise fie din texturi colorate, fie din texturi transparente, efectele vizuale nu coincid niciodată. În funcție de prezența culorii din textura acetatului, monturile Ceselli par mai apropiate de imaginea unei roci naturale buceardate sau de un cristal îndelung finisat.

Lamarca_se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce îndrăgesc accesoriile de modă înzestrate cu puternică expresivitate plastică. Derivat din clasica tipologie cat-eye, frontalul elansat este un partener ideal pentru purtătoarele ce-și doresc ochelari ce au făcut istorie în epoca de aur a Hollywood-ului, cât și o atentă grijă pentru detalii.

Paleta cromatică cuprinde 4 versiuni, pornind de la clasicul negru (C01), trecând prin albastru-havana (C02), alături de care sunt disponibile monturi în tonalități cristal C03 și burgundy-albastru (C04).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2019, colecţia de ochelari Lamarca fabricată de Tris Ottica este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsațipentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Lamarca.

Vizionați clipul publicitar pentru a descoperi frumusețea unor monturi ce reflectă …Visione e Sentimento