Model Blackfin BF840 Charleston

 

Dimensiuni: 47□21 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: round

Material: frontal din titan pur și brațe confecționate din beta-titan

Greutate: 9.6 g (montura fără lentile)

Culori: negru cu gri (929), maro cu albastru deschis (930), gri cu albastru (862), negru cu roșu (639), maro cu roz (574)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura Blackfin BF840 Charleston este 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel, fiind concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor. Frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan; brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial.  Montura eeste prevăzută cu un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor SWORDFISH ®.

Formatul round are maximă adresabilitate, versatilitatea sa determinând prezența modelului atât în linia Blackfin ONE, cât și în linia Blackfin Black Edition. În colecția curentă, Blackfin BF840 este declinat în cinci versiuni ce oferă purtătorului posibilitatea de a selecta fie modele sobre – negru cu gri (929), maro cu albastru deschis (930), gri cu albastru (862) – fie  modele vivace – negru cu roșu (639) sau maro cu roz (574) – confirmând energia și vitalitatea specifice Blackfin.

Considerată drept o montură iconică, BF840 a fost aleasă să reprezinte tipologia round în dedicat promovării noii campanii de imagine Natural Awareness_2019

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italy, fiind poziționat în  segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online. Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.