Minamoto model Hyoe MN31017

 

Dimensiuni: 52□22 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: rectangular/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din beta titan, pernițe nazale din titan pur

Culori: GP Gold Plated, WP White Plated și AY Antic Gray

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Tehnic

Cu o siluetă clasică derivată din stilizarea formatului browline, rama masculină MINAMOTO se remarcă prin echilibrul compozițional și prin finețea decorurilor gravate ce marchează suprafețele vizibile ale brațelor.

La două din cele trei declinări cromatice (GP și WP), suprafețele anourilor sunt vernisate cu ajutorul tehnicii urushi, un procedeu japonez de lăcuire ce are o tradiție de peste 10.000 de ani. Din ansamblu nu lipsesc elementele consacrate ale vocabularului MINAMOTO – pernițele nazale din titan pur, gravurile fine dispuse ritmat pe brațe ori kanji-ul Minamoto embosat pe ambele terminale.

Funcțional

Montura bifează cu brio toate cele trei roluri ale ochelarilor de vedere – confort vizual, ergonomic și socio-psihologic. Anourile asigură versatilitatea ramei, Hyoe având calitatea de a fi utilizată în orice corecție optică. Ușurința și elasticitatea beta-titanului, caracterul non alergic și finețea profilului metalic, silueta predefinită a brațelor (ușor curbate) și unghiul pantoscopic contribuie atât la rapida adaptare anatomică, cât și la plăcerea utilizării îndelungate. Aspectul minimal, culorile (auriu, antracit și argintiu), acuratețea execuției și caracterul neostentativ califică rama în segmentul accesoriilor atemporale, agreate de publicul matur, dispus să investească îndeosebi în obiecte personale ce asigură confort și transmit autenticitate.

Semantic

Rama MINAMOTO Hyoe este un mesager pentru istoria, tradițiile și valorile nipone. Potrivit principiului “colecție cu rădăcini istorice ● ramele evocă făuritori de istorie”, brand managerul MINAMOTO a recurs la filmografia unui cineast nipon ce a influențat decisiv arta vizuală contemporană. Prin urmare, montura Hyoe aduce un omagiu generalului Hyoe Tadokoro, personaj în Fortăreața ascunsă (), un renumit film japonez din 1958 regizat de Akira Kurosawa.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna octombrie 2021, colecţia de ochelari Minamoto este distribuită în România de Sover Optica.

Apăsând, puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Minamoto.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Minamoto (2022).